Cookies

Provozovatel webu, Mateřská škola, Na Valech 693, 537 01 Chrudim, IČ: 75015307, info@msvaly.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Cookies používáme pro běh webových stránek, analytické účely a cílení reklamy.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.

Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, na e-mailový kontakt správce.

Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Druhy cookies

Všeobecně lze soubory Cookies, neboli dočasné soubory uložené v prohlížeči, rozdělit na dva druhy. Ty, které se ukládají jen krátkodobě a na webu či e-shopu slouží k usnadnění jeho využívání (např. zapamatováni si vloženého zboží v košíku, navštíveného produktu, zavření vyskakovacího okna apod.). Tyto dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují tak potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Druhý typ souborů cookies se ukládá delší dobu (např. několik týdnu až měsíců). Tyto cookies pomáhají k tomu, aby bylo možné identifikovat váš počítač při opakované návštěvě našich webových stránek. Neumožňují vás však identifikovat jako konkrétní osobu.

Dlouhodobé cookies soubory nám umožňují nabídnout vám relevantní obsah nebo reklamu. Sbíraná data jsou zcela anonymní a nemůžeme je spojovat s jakýmikoliv jinými daty.

Proč využíváme cookies?

Běhové cookies – Aby naše stránky fungovaly, jak mají, používáme běhové cookies.

Analytické údaje - Abychom mohli zlepšovat kvalitu našich stránek, shromažďujeme anonymní statistiky návštěvnosti, které nám pomáhají k dalšímu rozvoji našeho webu. Pro evidenci využíváme nástroj Google Analytics s platným dodatkem pro zpracování osobních údajů třetí stranou. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Přehled cookies

Typ Název Účel Expirace
Běhové cookies / cookies první strany PHPSESSID Běh aplikace, přizpůsobení zobrazení, ukládání předvoleb návštěvníka Dle nastavení prohlížeče, max 14 dní
Analytické údaje / cookies první strany Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Veškeré cookies zpracováváme na základě oprávněného zájmu správce

Jak Cookies deaktivovat nebo vymazat?

Pokud nechcete soubory cookies využívat nebo smazat jejich obsah, který webové stránky o vašich návštěvách na různých webových stránkách a portálech uložily, můžete využít návody pro jednotlivé nejčastěji využívané prohlížeče níže:

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jedná se zejména o příspěvky na sociálních sítích, které slouží jako citace. Zejména Twitter a Facebook.

Další informace

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Informace pro rodiče
Celoškolkové novinky

Svatomartinské dobrodružství, 11.11.2019 od 15:00.Těšíme se na Vás.


Hmyzí domečky


Z důvodu nemoci vedoucí ŠJ prosíme rodiče, aby si zkontrolovali, zda proběhlo inkaso za stravné a školné. Pokud platba neproběhla, zašlete částku jednorázovým příkazem se stejným VS. Děkujeme.


Děkujeme rodičům a dětem, kteří se již aktivně zapojili do výroby hmyzích domečků, na jaře nám budou zdobit zahrady.

https://skolkavaly.rajce.idnes.cz/Hmyzi_domecky/


Organizace MŠ podzimní prázdniny


Bude se konat

Méďa, kam se podíváš

10.9.2019

Třída medvídků v úterý 10.9. navštíví výstavu medvědů spojenou s programem a výrobou vlastního medvídka. Odcházíme nejpozději v 8.30.


Schůzka s rodiči

17. a 19.9.2019

Schůzka s rodiči proběhne ve dnech 17.9.2019 pro rodiče mladších dětí a 19.9.2019 pro rodiče starších dětí, vždy od 16:00 na třídě MOTÝLKŮ.


Vycházka do parku

24.10.2019

Ve čtvrtek jdou medvídci do městského parku brouzdat se spadaným listím. Více informací v šatně


Fotografování

14.11.2019

Ve čtvrtek 14. listopadu se budeme fotografovat na Vánoce. Kdo má zájem o fotografie, zapište se na seznam v šatnách.


Jídelní lístek

Jídelní lístek 18.11. - 22.11.2019


Jídelní lístek 25.11. - 29.11.2019